Jabłka w śmietance

0

Przepis na jabłka w śmietance

Składniki:

  • 2 duże szare renety
  • 1 łyżeczka cukru
  • szczypta kwasku cytrynowego
  • 1/2 szklanki śmietanki

Opis:

  1. Jabłka umyć, obrać i zetrzeć na grubej tarce, dodać kwasek cytrynowy.
  2. Wymieszać z cukrem i śmietanką.
  3. Podawać ozdobione według własnego pomysłu, np. wiórkami czekoladowymi, bakaliami, lodami.
Share.

About Author

Cześć! Miło Cię tu widzieć. Mam na imię Nina. Całkiem pokaźna książka z przepisami zostanie teraz rozbudowana o inne, równie inspirujące i babskie tematy. Wpadaj, kiedy tylko masz ochotę ugotować coś fajnego, przeczytać szczerą recenzję lub po prostu sprawdzić co się u mnie dzieje. Znajdziesz mnie również na FB, Instagramie oraz Endomondo. Wspominałam już, że tort bezowy z kremem mascarpone długo się przy mnie nie uchowa i nigdy nie odmawiam zakupów?

Leave A Reply