Pasta z makreli wg Magdy Gessler

0

Przepis na pastę z makreli wg Magdy Gessler

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
  • 500 g białego sera
  • 100 g masła
  • 1 łyżka pasty pomidorowej
  • 2 cebulki dymki
  • pęczek koperku
  • sól, pieprz Prymat
  • cukier puder do smaku

Opis:

 

  1. Oczyszczoną ze skóry i ości makrelę przekładamy do szklanej miski. Powoli ubijamy masło na puch.
  2. Biały ser mielimy w maszynce i dodajemy do ryby i masła razem z pastą pomidorową, przyprawami, drobno posiekaną dymką i drobno posiekanym koperkiem.
  3. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki.
  4. Pasta jest gotowa do jedzenia.

Kuchenne Rewolucje. Przepisy Magdy Gessler.
ZNAK Literanova 2012

Share.

Leave A Reply