Poncz holenderski

0

Przepis na poncz holenderski

Składniki:

  • 3/4 szklanki araku
  • 2 pomarańcze
  • 8 dag cukru
  • szklanka mocnego naparu herbaty

Opis:

  1. Do naczynia, najlepiej kamionkowego dzbanka, wlać napar herbaty, arak oraz sok wyciśnięty z pomarańczy i posłodzić.
  2. Wymieszać i mocno podgrzać.
  3. Rozlać od ogrzanych szklaneczek.
Share.

About Author

Cześć! Miło Cię tu widzieć. Mam na imię Nina. Całkiem pokaźna książka z przepisami zostanie teraz rozbudowana o inne, równie inspirujące i babskie tematy. Wpadaj, kiedy tylko masz ochotę ugotować coś fajnego, przeczytać szczerą recenzję lub po prostu sprawdzić co się u mnie dzieje. Znajdziesz mnie również na FB, Instagramie oraz Endomondo. Wspominałam już, że tort bezowy z kremem mascarpone długo się przy mnie nie uchowa i nigdy nie odmawiam zakupów?

Leave A Reply