Karp faszerowany po żydowsku wg Magdy Gessler
Przepis na Karp faszerowany po żydowsku wg Magdy Gessler Składniki: 1 cały karp 2 filety…
Przepis na Karp faszerowany po żydowsku wg Magdy Gessler Składniki: 1 cały karp 2 filety…
Przepis na karpia mojej babci wg Rafała Ostrowskiego Składniki: • 1, 5kg karpia • …
Przepis na rubinowy barszcz z grzybowymi muffinkami wg Sylwi Gromadzkiej Barszcz Składniki:Dodaj nowy • 2…
Przepis na Filet z sandacza w śmietanie z malinowym coulis i kwiatami jadalnymi wg Michała Muskały…
Przepis na zupę z płatków owsianych Składniki: 25 dkg włoszczyzny 8 dkg płatków owsianych 1,5…
Przepis na zupę koprową Składniki: 30 dkg kości 25 dkg włoszczyzny 1,75 l wody sól…
Przepis na zupę rybną Składniki: 25-3- dkg ryby ( karaś, sum, karp, szczupak ) 15…
Przepis na zupę grzybową Składniki: 500 ml wody 6 dag włoszczyzny 5 dag kości 1…
Przepis na duszonego węgorza Składniki: 1 kg węgorza 5 dag cebuli 10 dag włoszczyzny 2…
Przepis na zupę z młodych ziemniaków Składniki: 25 dag włoszczyzny 50-60 dag ziemniaków 1,5 l…
Przepis na zupę włoską Składniki: 20 dag kości 20 dag włoszczyzny 12 dag makaronu (kolanka,…
Przepis na żur na kiełbasie lub boczku Składniki: 25 dag włoszczyzny 20 dag boczku lub…
Przepis na auszpik z kury Składniki: niezbyt tłusta kura ( ok. 1,5 kg ) duży…
Przepis na mnisi barszcz czerwony Składniki: 2 l wody 50 dag kości wieprzowych lub wołowych…
Przepis na karpia po żydowsku Składniki: 1,2-1,5 kg karpia 1 kg cebuli włoszczyzna bez kapusty…