Zimny cebulowy deep

0

Przepis na zimny cebulowy deep

Składniki:

  • 6-8 szalotek
  • 5 dag musztardy francuskiej
  • 5 dag oliwy
  • 1 cytryna
  • 1/2 szklanki rosołu
  • szczypta pieprzu
  • sól

Opis

  1. Obrane szalotki zetrzeć na cienkiej tarce, dodać musztardę, mieszać łyżeczką, dolewając po trochu oliwę.
  2. Gdy złączy się oliwa z musztardą, rozprowadzić sokiem cytrynowym, dodać lekkiego rosołu z kury lub z ryb, sól i pieprz.
  3. Podawać do zimnego mięsa, wędlin, ryb.
Share.

About Author

Cześć! Miło Cię tu widzieć. Mam na imię Nina. Całkiem pokaźna książka z przepisami zostanie teraz rozbudowana o inne, równie inspirujące i babskie tematy. Wpadaj, kiedy tylko masz ochotę ugotować coś fajnego, przeczytać szczerą recenzję lub po prostu sprawdzić co się u mnie dzieje. Znajdziesz mnie również na FB, Instagramie oraz Endomondo. Wspominałam już, że tort bezowy z kremem mascarpone długo się przy mnie nie uchowa i nigdy nie odmawiam zakupów?

Leave A Reply