Koreczki tradycyjne

1

Przepis na koreczki tradycyjne

Składniki:

  • 10 dag chudej szynki
  • 15 dag żółtego sera
  • 1 czerwona papryka
  • cebulki koktajlowe
  • 4 korniszony
  • keczup
  • biały chleb

Opis:

  1. Chleb kroimy na solidne kwadraty, stanowią naszą podstawę.
  2. Następnie nadziewamy na wykałaczkę szynkę, pokrojoną w kwadraciki, zaraz za nią idzie ser.
  3. Paprykę myjemy i kroimy w kwadraty, ale nadziewamy w ten sposób, by wyglądała jak romby.
  4. Następnie dajemy korniszonki podzielone na małe części. Zdobimy koreczek cebulką koktajlową.
  5. Na całość kładziemy kroplę keczupu.
Share.

Jeden komentarz

  1. Pingback: • Przekąski kibica - przepis, składniki, przygotowanie - Ale pomysł! - Przepisy kulinarne

Leave A Reply