Siekanka z mięsa

0

Przepis na siekankę z mięsa

Składniki:

  • 1/2 kg mięsa
  • 4 dag masła
  • 1 cebula
  • sól
  • pieprz
  • 1/2 l rosołu

Opis:

  1. Mięso (może być z wczorajszego obiadu) posiekać drobno, usmażyć cebulkę na maśle, osolić i posypać pieprzem, podlać rosołem, ogrzać silnie.
  2. Włożyć można do mięsnej siekanki przysmażoną kaszkę krajaną lub ugotowany ryż.
  3. Potrawa dobra na kolację lub przystawkę.
Share.

About Author

Cześć! Miło Cię tu widzieć. Mam na imię Nina. Całkiem pokaźna książka z przepisami zostanie teraz rozbudowana o inne, równie inspirujące i babskie tematy. Wpadaj, kiedy tylko masz ochotę ugotować coś fajnego, przeczytać szczerą recenzję lub po prostu sprawdzić co się u mnie dzieje. Znajdziesz mnie również na FB, Instagramie oraz Endomondo. Wspominałam już, że tort bezowy z kremem mascarpone długo się przy mnie nie uchowa i nigdy nie odmawiam zakupów?

Leave A Reply